BG | RO | EN

Полети с нас !

Изживей незабравими моменти.

 

Въздушна екскурзия

Без значение дали сте на 60 или на 16 ние можем да покажем какво е авантюрата да полетиш и да научиш първите стъпки по пътя към пилотирането. Летенето е магия, от която никой от нас не може да се откаже. Искаме да полетите, за да откриете магията и във вас.

Самолетите, с които летим са, Cessna и АН-2. Cessna-та е едномоторен, четириместен самолет, който най-добре може да ви покаже удоволствието от летенето. Когато полетите с него, чувството за свобода ви изпълва и сме сигурни, че ще се върнете пак, за да вкусите отново от тръпката на летенето.

image-1 image-1 image-1

Може да не сте чували за Сухите реки край Силистра, но когато ги видите ще се изумите от красотата, която е до нас. Ще прелетим над каньони и скални манастири. Ще ви покажем как реки са изсичали невероятни форми в скалите и след това са изчезнали. Ще се спуснем ниско сред тях, а след това ще се издигнем нагоре, за да ви покажем всичко от птичи поглед

Съчетаваме едно опознавателно пътуване с това да се насладите на летенето, така както не го е правил никой друг. Когато пътувате с пътнически самолет не можете да усетите динамиката и свободата, която ви предлага небето. С нас ще можете да разказвате, че сте летяли, без да сте затворени херметически в огромна метална кутия и сте успели да вземете в ръцете си свободата на движението.

Парашутни скокове

Класическият АН-2, дванадесетместен биплан, е пригоден за парашутни скокове. Те са насочени са към хора, с опит в парашутизма. Скоковете се извършват със собствена екипировка.

image-1 image-1 image-1

Летателни курсове

Ако сте мечтали да управлявате самолет, ние ви даваме тази уникална възможност!

Ще ви позволим да направите някои основни маневри и ще ви запознаем с уредите на самолета.

image-1 image-1 image-1

Резервирай изивяване

Име, Фамилия*:

E-mail*:

Телефон:

Вид:

Дата на полет:

Брой на участници:

Допълнителна информация:


Контакти

Летище Ребус

главен път Е71 Силистра - Добрич

телефон: 0898 / 67 17 38

e-mail: info@rebusfly.net